onsdag 27. oktober 2010

Oppgave 2 Ute

3/4 dels portrett - lille M poserer som en proff barnemodell.

Oppgaven denne uken var å ta diverse portrettbilder UTE. Jeg gjorde to fotograferinger. Den ene ble tatt med en jente jeg kjenner, men jeg viser ikke bilder av henne på denne bloggen. Mange av bildene av denne jenten ble utrolig fine, men enn så lenge viser jeg heller bilder av min lille M. Hun er leken og lett og poserer villig for mammaen sin.

Helfigur - jeg skulle nok prøvd å la begge benene synes, men dette var det beste jeg fikk til.

Nærportrett - dette bildet ble ikke vist på fotoskolen, men var et av de bedre jeg klarte å lage denne uken. Det synes nokså bra at tannfellingen er i full gang.

Sittende portrett - dette bildet ble ikke vist på fotoskolen, men lille M klarte å få mammas hjerte til å slå litt raskere i denne posituren.  Her sittende på et hagebord.

Fryse bevegelse - lille M løper mot meg mens jeg knipser i vei. Du verden så gøy hun hadde det, og sikkert hoppende glad for at dette var det siste bildet for dagen.


1 kommentar:

  1. så kjekt å lese og se.
    jeg syns jo ofte at en kan tilføye potrettbilder noe spennende med at kompoisjonen ikke er "perfekt". lile M er så søt...og virker så fornøyd og glad! heldig som har henne til modell!

    SvarSlett