onsdag 14. april 2010

1 innlegg på FotobloggenDenne bloggen er til for mine fotosysler og jeg vil ikke "plage" leserne av interiør-bloggen med en haug av for dem kanskje uinteressante bilder. Denne bloggen er vel mer for de som vil følge min foto utvikling, og selvfølgelig en foto-dagbok for meg selv. Jeg blir hoppende glad hvis noen legger igjen kommentarer til bildene. Jeg tar gjerne imot både ris og ros.

Lukker 1/1250 f3.5 18mm ISO100

Jeg går på fotokurs og etter tredje kursdag, gikk det et lys opp for meg. Jeg følte jeg hadde en blinkende pære over hodet mitt, akkurat som i Donald Duck. Jeg skjønte plutselig hva lukker og blender gjør sammen for å få riktig eksponering av bildet.

Lukker 1/320 f5.6 55mm ISO100

Så i dag var jeg ute på trappen i solskinnet og testet litt. Jeg er liksom ikke typen som har så stor fasinasjon for blomsterbilder. Men å øve seg på dem, det er helt fint. Blomster er jo fine motiver som man ikke må jobbe så mye med.

Lukker 1/500 f5.6 55mm ISO100

Fotoutstyret mitt er ikke rare greiene. Det er et Canon EOS300D kamera med 18-55 linse. Det var det første forbruker-speilrefleks kameraet Canon kom med, og jeg har hatt det i åtte år. Men først nå har jeg skjønt hvilken skatt jeg har, selv om det ikke er det hippeste utstyret.

3 kommentarer:

 1. Så kjekt med kommentar fra deg, og dette blir jo spennende å følge med på.

  Foto av blomster kan være uendelig mye forskjellig alt etter hvilket uttrykk du ønsker å skape, og det å få orden på blender og lukkertid er en ubetinget fordel ja.

  Lykke til, jeg følger deg jeg.:)

  SvarSlett
 2. Hei,og takk for hyggelig kommentar på fotobloggen min.Arti å bli kjent med nye fotointerresserte bloggere.Har linket deg også.Syns bildene dine var fine,blir spennende å følge med framover her.
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Mye fine motiver, men det mangler en del skarphet i bildene... Skal bli spennende å følge utviklingen ;o)

  SvarSlett