tirsdag 18. oktober 2011

Et barn et lite menneske

Mitt bidrag til fotokonkurransen hos Øyeblikk.net. Temaet er "et barn et lite menneske". Bildet har jeg vist før, det ble tatt i fjor og det er min minste datter som er i farta. 


søndag 9. oktober 2011

Prinsessene mine

I dag gikk turen til Hellevika igjen, denne gangen med mine to små prinsesser. Det var kaldt i vinden, men de holdt ut. Av og på med dunkåpene hele tiden. :-)



Posted by Picasa

mandag 3. oktober 2011

Ute ved sjøen

Forrige uke var vi på tur til Hellevika med fotogruppen jeg er med i. Vi hadde med oss den modellen vi forberedte før sommeren. Hun gjorde en god jobb foran kameraet. Jenten har jeg vist bilder av før og det er mange grunner til at hun blir med på foto oppdrag. Hun blant annet avslappet foran kamera og det betyr mye. I tillegg er hun søt :-)

Lyset var spesielt denne dagen. Det var havtåke som gjorde at sollyset ble veldig diffust, noe som gav en spennende slørete bakgrunn og et flott lys i ansiktet hennes.


Jeg fikk tatt mange bilder, og her viser jeg bare noen av dem. De er uredigerte. Jeg har lyst til å lære meg noen PS triks som gjør dem enda litt mer spennende. 

Forberedelser

Vi hadde en prøvefoto ettermiddag ute ved sjøen i Hellevika rett før sommerferien. Vi har planlagt å bruke denne jenta som modell senere, men ville først gjøre noen prøvebilder av henne slik at hun ble dus med oppgaven.

Vi synes hun klarte seg veldig greit og poserte greit og avslappet som bare det.

Det er nok ikke siste gangen du blir brukt som modell, det er jeg sikker på.