onsdag 27. oktober 2010

Oppgave 2 Ute

3/4 dels portrett - lille M poserer som en proff barnemodell.

Oppgaven denne uken var å ta diverse portrettbilder UTE. Jeg gjorde to fotograferinger. Den ene ble tatt med en jente jeg kjenner, men jeg viser ikke bilder av henne på denne bloggen. Mange av bildene av denne jenten ble utrolig fine, men enn så lenge viser jeg heller bilder av min lille M. Hun er leken og lett og poserer villig for mammaen sin.

Helfigur - jeg skulle nok prøvd å la begge benene synes, men dette var det beste jeg fikk til.

Nærportrett - dette bildet ble ikke vist på fotoskolen, men var et av de bedre jeg klarte å lage denne uken. Det synes nokså bra at tannfellingen er i full gang.

Sittende portrett - dette bildet ble ikke vist på fotoskolen, men lille M klarte å få mammas hjerte til å slå litt raskere i denne posituren.  Her sittende på et hagebord.

Fryse bevegelse - lille M løper mot meg mens jeg knipser i vei. Du verden så gøy hun hadde det, og sikkert hoppende glad for at dette var det siste bildet for dagen.


torsdag 21. oktober 2010

Oppgave 1

Da har jeg startet opp med å melde meg på nok et kurs på aftenskolen. Målet for oppgave 1 var å få bilder av en glad/sprudlende person, og en sørmodig person. Det er lett å la valget være et barn, men utfordringen er å få et glad barn til å være sørgmodig. Jeg kunne jo ha slått eller kløpet henne, men da føler jeg at man har gått litt for langt inn i oppgaven. Så dette var de beste bildene jeg fikk til i denne omgang av både en glad og en litt sørgmodig liten jente.





Personlig synes jeg dette siste bildet ble det peneste av lille M. Men det er nok fordi jeg er mammaen hennes og ser på henne med øyne som er alt annet enn objektive.